Fietsen? Altijd ja zeggen!


Onze vereniging 't Goei Smoesje bestaat uit een aantal fanatieke wielervrienden die een gemeenschappelijke deler hebben en dat is:

lekker fietsen en met een voldaan gevoel op tijd naar huis.


Sponsoren

ZZPr

SB Afbouw

Van Mossel

Over de club

Welkom bij onze fietsclub, waar elke pedaalslag een avontuur is en elke kilometer een verhaal vertelt! In ons streven naar plezier op twee wielen, delen we niet alleen de vreugde van gezamenlijke ritten, maar ook de uitdagingen en onvergetelijke momenten die het fietsseizoen kleuren.

Terwijl we genieten van heerlijke fietstochten en met een voldaan gevoel op tijd naar huis keren, zijn er enkele tradities en hoogtepunten die onze club uniek maken.

Toerkalender: Ieder jaar stellen we een toerkalender samen zodat iedereen vooraf bekend is met het programma. De leden worden verdeeld in een A-, B- en C- groep afhankelijk van het niveau van de rijder en of zijn/haar ervaring.

Kilometervreter: Voor degenen die de uitdaging niet schuwen, is er de jaarlijkse strijd om de titel van "Kilometervreter". Degene die de meeste clubkilometers op zondag achter zijn of haar naam weet te schrijven, mag zichzelf kronen tot de trotse houder van de felbegeerde titel.

Vergulde schroevendraaier: Elk fietsseizoen brengt niet alleen kilometers van vreugde, maar ook momenten van uitdaging en tegenslag met zich mee. Voor diegenen onder ons die de ongelukkige eer hebben om het meeste leed op twee wielen te ervaren, is er de prestigieuze prijs: de 'Vergulde Schroevendraaier'.

Ledenvergadering: Twee keer per jaar komen we samen tijdens drukbezochte ledenvergaderingen, waar het wel en wee van onze vereniging wordt besproken. Het is een moment van verbondenheid, waar we niet alleen praten over de technische aspecten van onze ritten, maar ook over de gedeelde passie die ons als fietsliefhebbers samenbrengt.

Sylvesterloop: Ieder jaar verenigen de inwoners van Middelrode em omstreken zich voor een sportieve afsluiting van het jaar tijdens de Sylvesterloop. Deze wandel- en hardlooptocht, georganiseerd met een hart vol goodwill, brengt niet alleen de gemeenschap samen maar dient ook een hoger doel. De opbrengst van deze sportieve bijeenkomst wordt namelijk toegewijd aan het ondersteunen van het goede doel. Wat deze dag nog specialer maakt, is de vrijwillige inzet van onze leden. Met enthousiasme en toewijding dragen zij bij aan het succes van de Sylvesterloop.

Meefietsen?: Laten we samen de wegen verkennen, de kilometers verslinden en elk fietsseizoen onvergetelijk maken. Welkom bij de fietsclub, waar de liefde voor het trappen in de pedalen ons verbindt als een hechte gemeenschap van fietsenthousiastelingen! 

't Goei Smoesje op Strava